Meer resultaten voor Ardennen nog

 
Ardennen nog
 
Vakantie in de Ardennen: Ereze.
In Erezée vind je Chocolatier Defroidemont, producent van 100% ambachtelijk bereide pralines vervaardigd uit cacaoboter. Maak een kleine omweg langs het atelier van Defroidmont om uw vakantie in de Ardennen nog wat extra smaak te geven. Soy is een klein dorpje in het hart van de Belgische Ardennen in de provincie Luxemburg.
Vier tips voor unieke waterbelevingen in de Ardennen Vrije tijd Nina HLN.
Speelse fonteinen, mooie bassins, watervalletjes, beelden en bomen. Zo zag je het water in de Ardennen nog nooit. open tot begin november. Wandelen op het water. Ook dat is water: sponsachtige natte veengronden en moerassige gebieden. De mooiste herfstdecors voor interessante laarzenwandelingen vind je natuurlijk ook in de Ardennen.
1 week in de Ardennen.
Dit stukje Ardennen was nog niet helemaal ontdaan van het sneeuwdek dat zon anderhalve week eerder gevallen was. De meisjes vonden de wandeling niet avontuurlijk genoeg in vergelijking tot de wandeling die we twee dagen eerder gemaakt hadden. Het lachen verging ze in de tweede helft van de wandeling wel.
Vakantieverhaal over Belgi Een weekend in de Belgische Ardennen Reisgraag.nl.
Nog enkele tientallen kilometers en we arriveren in ons vakantiehuisje in de Belgische Ardennen, gelegen in een plaatsje aan de grens met Frankrijk. In slechts drie uurtjes rijden verandert het landschap van een vlak en volgebouwd Nederland in een heuvelachtig en groen landschap in België.
af te raden Reizigersbeoordelingen Eurovillage Ardennes TripAdvisor.
was enkele jaren geleden dat ik er nog was, familiaal vakantieoord, volledig in de Ardennen en wou er dit jaar nog eens naar toe zit er vol met asielzoekers, we zijn gaan zien in het dorpje Herbeumont, daar zijn minder inwoners dan asielzoekers, zekere winkeliers schermen hun winkel af, er heerst een gespannen sfeer en onveiligheid.
Weekendtrip naar de onontdekte Franse Ardennen Ik wil meer reizen!
Jawel, wat veel mensen niet weten, is dat het massief de Ardennen deels in België en Luxemburg, maar ook deels in Frankrijk ligt. En waar de Belgische Ardennen heel veel toeristen trekken, zijn de Franse Ardennen nog onontdekt en authentiek.
In de Ardennen nog kans op sneeuw, maar elders zachter en meestal droog Weernieuws Wetenschap Planeet HLN.
Weernieuws Op de Ardense hoogvlaktes kan zondagvoormiddag tijdelijk nog sneeuw of aanvriezende regen vallen, maar nadien wordt het op de meeste plaatsen droog. In het westen van het land kunnen enkele opklaringen voorkomen, terwijl het in de Ardennen meestal grijs blijft met lage wolken.
Camping Bertrix Semois Camping Belgische Ardennen Ardennen Camping Bertrix.
Gaan jullie kamperen met kinderen? Bekijk dan eens de plekken met Rangerhutten, dat scheelt natuurlijk een extra koepeltentje, maar de kinderen zullen er ook nog eens lang over napraten! Onze camping beschikt over eersteklas voorzieningen zoals twee verwarmde buitenzwembaden, horeca, gratis WIFI, sport en spelfaciliteiten en moderne, verwarmde sanitairgebouwen met apart kindersanitair. Zo kunt u in stijl kamperen in de Ardennen.
Vakantiehuizen en vakantieappartementen in de Belgische Ardennen België bij atraveo boeken.
Andere bestemmingen in België en nog verder. Een bezoek aan de steden Luik, Namen, Verviers en Charleroi, die aan de rand van de Ardennen liggen, is een absolute must. Nog een andere bestemming in België is de hoofdstad Brussel. Vanuit de Ardennen rijdt u er in amper een uurtje naartoe.

Contacteer ons