Resultaten voor langlaufen ardennen

 
langlaufen ardennen
 
Nog een extra weekje skiën in de Ardennen, maar vertrek toch maar vóór het weekend.
Zin om te gaan langlaufen of skiën? Deze pistes in ons land zijn normaal open. Er ligt zo'n' 12 centimeter sneeuw in de Ardennen, en hier kan je al gaan skiën. Ga je skiën in de kerstvakantie? Groene pistes genoeg dit jaar.
Skipiste van Baraque Michel tot Jalhay Langlaufen Ardennen Belgi.
De cafetaria heeft 100 zitplaatsen. Picknick is toegelaten op voorwaarde dat u ter plaatse uw dranken bestelt. Om volop van de sneeuw op de Baraque Michel te genieten kunt een vakantiehuis boeken bij Ardennes-Etape en kiezen voor een langer verblijf in de Belgische Ardennen.
Activiteiten, langlaufen, fietsen, mountainbiken, grotten bekijken in de Belgische Ardennen.
Het Wildpark van Han laat alle dieren zien die ooit in de Ardennen leefden. Minder bekend zijn de Grotten van Pont d'Arcole' bij Hastiére en de Grot van Lorette bij Rochefort. In Bertrix kunt u de gigantische ondergrondse wereld van de arbeiders in de leigroeve ontdekken. De Tuinen van Annevoie zijn een meesterwerk van de tuinkunst in de 18de eeuw. Kastelen, burchten en andere monumenten. Ruïnes en andere historische verblijfsplaatsen zijn er volop in de omgeving. Het prachtige kasteel van Bouillon bijvoorbeeld of het bekende Citadel van Dinant. Het Feodaal Kasteel van Chateau Lavaux-Ste-Anne en de Ruïnes van Montaigle in Falaën zijn ook mooie overblijfselen. Recreatieparken, langlaufen en waterattracties.
Bon Vivant Gezellige motorvriendelijke auberge in de Ardennen.
Kom ontspannen in de natuur: MTB, wandelen, langlaufen langlaufpiste op 1000 m, zweefvliegen, kanovaren, wandeltochten te paard Als fervent motorrijder geven we u graag vele tips om de regio te ontdekken. In de taverne kan u genieten van een lekkere pint. We serveren 40 soorten speciale bieren! s Avonds staat er een dagvers 3 gangen menu op de kaart. HERFST IN DE ARDENNEN.
Overzicht ski en langlauf pistes in de Ardennen Reis idee.
Ook in de Ardennen kan je een prima weekje wintersporten! Skiën en langlaufen in de sneeuw. De Belgische skipistes in de Ardennen zijn helemaal niet te vergelijken met de skipistes in het buitenland, ook niet de hoeveelheid sneeuw. Terwijl je in Alpenlanden bijna altijd verzekerd bent van sneeuw, is dit in de Ardennen zeker niet altijd het geval!
Bed Breakfast Domaine du Chien, een leuke vakantie met de hond in de Ardennen.
Hier kunt u skin en langlaufen, er zijn 4 sleepliften, lengte van de afdalingen 2 kilometer met een hellingpercentage van 15%, de langste afdaling is 1000 meter. Ook is er een mogelijkheid voor het huren van sneeuwscooters en quads. Bed Breakfast, vakantie en wandelen met de hond in de Ardennen in Belgie.
Langlaufen tot Waimes Skipiste van Mont Rigi.
Ga door op de website. Leer alles over Malmedy: het dynamische hart van de Hoge Venen, en n van de mooiste regios van de Ardennen! Ontvang onze gratis Malmedy E-Gids. Boordevol toeristische activiteiten, restaurants en wandelingen. Getest door onze Ardennen experts.
Inspirocollege 45" cm sneeuw in de Ardennen" Inspirocollege.
45 cm sneeuw in de Ardennen. 31 januari 2017. Meer hebben we niet nodig om alles in gang te zetten om de bus richting Rocherath te laten vertrekken. Rocherath ligt in de Hoge Venen en herbergt de beste langlauf-pistes: ideaal om onze leerlingen kennis te laten maken met deze natuurgebonden sport.
Skiën, langlaufen, sleeën Belgisch Luxemburg Ardennen België.
Skiën, Langlaufen, Sleeën Andere wintersport. Piste-info en sneeuwhoogtes! Welke pistes zijn open en hoeveel sneeuw ligt er? Glijden van de berg en fun in het landschap! Voor skiën, langlaufen en andere glijsporten bent u in de Ardennen op het goede adres in de winter.

Contacteer ons