Resultaten voor wat te doen ardennen

 
wat te doen ardennen
 
Inscription newsletter NL.
Activiteiten met de kinderen BUITEN Vakantie in de Ardennen.
Voor de perfecte uitstap in de vrije natuur zetten we hier voor u de beste activiteiten en adressen op een rijtje. Wat te doen in de Belgische Ardennen? Kinderen zitten boordevol energie, ze zijn nieuwsgierig en trekken altijd op ontdekking.
Ardennen Belgi Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Zie ook: Vakantiewoningen Ardennen. Wat te doen op Pinkstermaandag? Zoek naar: ardennen Belgi 17-05-2018 tot 17-05-2019. 4-daagse pelgrimstocht in de Ardennen. Van maandag 10 tot vrijdag 14 september Banneux Rue de l'Esplanade' 57 Louveign. 4-daagse pelgrimstocht in de Ardennen.
Wat te doen in de Ardennen? Reizen KnackWeekend.be.
Heb je er honger en dorst van gekregen? Boek dan je vakantiehuis in de Ardennen en geniet van al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Win een weekendje in de Ardennen. Waarom vakantie in de Ardennen? Wat te doen in de Ardennen?
Wat te doen als het regent in de ArdennenBrandsport.
Wat te doen als het regent in de Ardennen. Bij de Ardennen denk je al snel aan outdoor activiteiten als mountainbiken, raften en gezellig met vrienden chillen in de mooie natuur. Maar de Ardennen bevinden zich in Noord-Europa waardoor er ook een grote kans is dat het een dagje regent.
bezienswaardigheden.htm Ardennen Vakantiehuizen, zoekt samen met u uw ideale vakantiehuis.
Graag wilt u meer weten over de omgeving of over activiteiten? Het hele jaar door wel wat te beleven in de Ardennen. Vergeet ook niet de vele kerstmarkten, zomerse brocantes, luisteren naar het burlen van de herten in september en oktober, mooie uitzichtpunten, ski/langlauf-pistes etc.
Inscription newsletter NL.
10 dingen, die je moet gedaan hebben.
De gevaarlijkste en bruinste kroeg van de Ardennen. Wat te doen? Elke zaterdagavond, vanaf 23u, geven de eigenaars van de kroeg La" Petite Fontaine" het beste van zichzelf met een set live muziek. Sla wat Chouffe achterover, en sla de benen los!
Wat te doen in Durbuy, Ardennen!
Meer info aan het onthaal. Wat te doen in en rond Durbuy, kalender. Klik hier voor de volledige agenda. Elke zondag van 9u tot 13u.: La Petite Batte Bomal. Place du Marché Barvaux. Domaine de Hottemme. Regionaal en publiek groendomein dat gratis toegankelijk is. Prachtige wandelingen en tentoonstelling voor het hele gezin. Beklim de Mont-Pelé. Een prachtige natuurwandeling recht tegenover Dennenheuvel. Trek uw wandelschoenen maar aan! De grotten van Comblain. Bezoek de grotten met de hoogste galerij van België! Op 20 km van Dennenheuvel. Domaine de Palogne. Middeleeuwse burcht met een vergezicht op de Ourthe-vallei. Niet te missen; De" Arenden van Logne!" Op 10 km van Dennenheuvel. Door het volgen van een leerzame route, leert u meer over: de boerderij, de melkruimte, de kaasmakerij, de kamer voor het rijpen. Op 5 km van Dennenheuvel. Het ambachtelijk bereiden van confituur, gelei tot azijn. Op 10 km van Dennenheuvel. Deze zomer zitten in het labyrint van Durbuy 1000 geheimen verborgen Kom dit avontuur met het hele gezin beleven! Spiritueel India in de Belgische Ardennen: Bezoek het sprookjesachtige kasteel van Petite Somme omgetoverd tot een ware spirituele oase.

Contacteer ons