Meer resultaten voor wat te doen ardennen

 
wat te doen ardennen
 
Agenda Agenda Ardennen Ardennen Wallonië Wallonië België België Toerisme. Toerisme.
Het Keltenmuseum nodigt je uit in Neuvillers om Samonios te vieren, het Keltische Halloween. Halloween in Durbuy Beef in het kleinste stadje ter wereld. Kom huiveren in het kleinste stadje ter wereld, Durbuy tijdens Halloween, de somberste periode van het jaar. Van 30 oktober tot 02 november 2020. Bouillon Folklore en traditie. Halloween in het kasteel van Bouillon. Dompel je onder in de donkere sfeer van het kasteel van Bouillon. Het kasteel verwelkomt je voor de Halloweenfeestelijkheden eind oktober. Nuts Weekend: herdenkingen in het Bastogne War Museum. Dompel je onder in 1944 en beleef een onvergetelijke ervaring in Bastogne ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de Slag om de Ardennen. Op stap met Valentijn Een avondje in het kasteel van Bouillon. Wat dacht je van een origineel bezoek aan het kasteel van Bouillon met Valentijn?
Autoroute Spa, Stavelot en omgeving: Het land van de bronnen.
Via Banneux en Theux, met de kasteelruïne van Franchimont kom je in Spa. Dit kuuroord heeft heel wat prachtige gebouwen en veel hoef je daarvoor niet te wandelen. We vervolgen onze route via de watervallen van Coo en brengen je naar een uniek mooi wandelplekje langs de Amblève. Via de grotten van Remouchamps vervolgen we de route tot in Vielsalm. Terugkeren doen we via de vallei van de Lienne. Gratis preview reisgids Ardennen.
Ardennen top 10 de beste Ardennen tips.
Bezoek je de Ardennen met kinderen dan mag een bezoek aan n van de dierenparken of attractieparken zeker niet ontbreken. Het merendeel van de toeristen dat naar de Ardennen afreist, komt hiernaartoe om lekker in de buitenlucht te kunnen sporten of te bewegen.
Dagje Luxemburg-Belgie, weekendje, dagje uit, wat te doen, vakantie, Luxemburg-Belgie, Uitstappen.be.
Ardenne Aventures Château Féodal Dierenpark van Bouillon Euro Space Center Overnacht in een vogelnest Slapen bij de boer: Ferme de Rochefort en Ardenne. uitstappen in Luxemburg-Belgie 36. In het IJzermuseum ontdek je het verhaal van het ijzer, in het verleden een belangrijk exportproduct van de regio.
Amel Amblève Büllingen Ardennen Eiffel.
via het postkantoor te verkrijgen.of hier of" Riveo" Rue Haute 4, Hotton Tél: 0032.84/41.35.71. Outdoor" activiteiten in Malmedy en omgeving." De leukste uitjes in de Ardennen. Bekijk hier onze suggesties o.b.v. bedrijfuitjes, personeelsuitjes, teambuilding programma's, survival Ardennen, etc. Habanera 17 2152 SK Nieuw-Vennep Tel: 0031.88/007 2020.
De toeristische attracties van La Roche-en-Ardenne.
Slag om de Ardennen. Spook van La Roche. Belvedre van de Deister. Uurwerk van de Stad. Het Standbeeld van M.A. De VVV in. Place du March 15. 6980 La Roche-en-Ardenne. Tel: 32 084 36 77 36. Fax: 32 084 36 78 36. Home gt Attracties gt Ontvangst. Om de tradities en de geschiedenis van onze streek te leren kennen, raden wij u aan een bezoekje te brengen aan het Museum van de Tweede Wereldoorlog, het Pottenbakkersmuseum en het Wildpark. En vergeet ook het Feodaal Kasteel niet, waar men in 1995 startte met opgravingen die de bezoekers en de liefhebbers van archeologie nog steeds verbazen, namelijk door de ontdekking van nieuwe zalen, waaronder een kapel en voorwerpen van toen. Wat te doen bij regen?
Onthaal Redu, Het Boekendorp.
Een prachtig dorp in het hart van de Ardennen. Een prachtig dorp in het hart van de Belgische Ardennen. Sinds Pasen 1984, toen in de Ardennen de eerste markt van zeldzame en tweedehands boeken werd gehouden, verwelkomt Redu boekenliefhebbers uit de hele wereld. Een van de sleutels tot het succes is de prachtige ligging in een rijkbegroeide natuur. Vandaar dat men in ieder jaargetijde aangenaam wandelen kan in de straten van het dorp en in de bossen die het omringen. Vandaag de dag telt het dorp een vijftiental boekhandels die gespecialiseerd zijn in de meest uiteenlopende onderwerpen in verschillende talen: natuur, literatuur, geschiedenis, reisverhalen, muziek, archeologie, stripverhalen, kinderboeken, enz. U vindt er ook ambachtslieden, winkels, tijdelijke tentoonstellingen, coffeeshops en accommodaties. Niet te missen.
Bezienswaardigheden Dochamps. Wat te doen in Dochamps, België Zoover.
La Roche La Roche-en-Ardenne. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Dochamps? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.
Kindvriendelijke activiteiten in de Ardennen.
Kindvriendelijke activiteiten in de Ardennen. Wat is er te doen voor kinderen binnen straal van 20 km op minder dan 20 minuten rijden van ons vakantiehuis? Dit lijstje van kindvriendelijke activiteiten voor jong en ouder helpt je alvast op weg!

Contacteer ons