Op zoek naar wat te doen ardennen?

 
wat te doen ardennen
 
Site officiel de l'Agence' de Développement Touristique des Ardennes.
Te zien, te doen per bestemming. Onze labels en favoriete merken. Keurmerk Ardennes" de France." Hoe kom ik er? brochures en gidsen. de mobiele Apps. tentoonstellingen bij de Vitrine des Ardennes. Où a été prise cette photo? Où a été prise cette photo? Charleville Mézières Cabaret vert. Où a été prise cette photo? Château Fort de Sedan. Où a été prise cette photo? Place Ducale à Charleville-Mézières. Où a été prise cette photo? Boucle de la Meuse. Où a été prise cette photo? Automne en Ardennes Voie verte de l'Ennemane.' Uw avontuur begint in de Franse Ardennen.
Homepage Spa.nl.
Het natuurlijke mineraalwater van SPA wordt na een lange ondergrondse reis gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Bij SPA doen we er daarom al 125 jaar alles aan om ons natuurgebied zo puur mogelijk te houden. Want alleen met de puurste natuur krijgen we ons uiterst zuivere mineraalwater. Ontdek hier alles over ons gebied en hoe we dat beschermen. Water is de drijvende kracht van het leven. En omdat jij daar met volle teugen van wilt kunnen genieten, zorgt SPA al meer dan 125 jaar dat ons mineraalwater op z'n' allerbeste is. Lees meer over SPA. Alles over water. Water levert een belangrijke bijdrage aan een puur en gezond leven. Maar waarom is water eigenlijk zo belangrijk? En wat voor verschillende soorten waters zijn er?
Site officiel du tourisme en Champagne-Ardenne.
De overige meren van de Champagne-Ardenne. Weekend in de stad. Bloc menu Se loger nl. Met sterren bekroond. Bloc menu Se restaurer nl. Te zien, te doen. Plaatsen om te bezoeken. Bijzondere steden en dorpen. Bijzondere plekken in de natuur.
Vakantiehuis Durbuy Wat te beleven en te bezichtigen in Durbuy en omgeving.
Je kan ook de super down-hill doen van 5km dwars door het bos. Verder kan je nog tubin, bmx, go-kart, challenge parcours, schietprogramma, GPS wandeltochten, mountainbike, wildwaterkano, kajak, aventure. Ook is er op een oppervlak van 2500 m2 en met een lengte van 25, km, op twee niveaus het grootste houten labyrint ter wereld. Een enorme uitdaging voor jong en oud, die droomt van avontuurlijke ontdekkingsreizen. Geniet van het plezier, de spanning en de emotie gedurende een tocht van n anderhalf uur. Met uiteindelijk de voldoening de vier torens en de uitgang te vinden. Kies zelf je moeilijkheidsgraad. En wil je niet verder, dan zijn er genoeg mogelijkheden voor een voortijdige escape. terug naar boven. Plopsa Coo 45 km.: Aan de voet van de beroemde watervallen vind je Plopsa Coo: de thuis van je Plopsavriendjes in de Belgische Ardennen.
Wat te doen in de Ardennen? Het pareltje van België.
Ga bijvoorbeeld naar Kasteel Herbeumont of Citadel van Namen. Kortom, er zijn vele activiteiten in de Ardennen te beleven. Je kunt een dagje naar de Ardennen maar ook een paar dagen weg. Wanneer gaan jullie naar de Ardennen? Wat te doen in de Ardennen?
Autoroute Spa, Stavelot en omgeving: Het land van de bronnen.
Aanbevolen door ons. Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villas in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging. Meer info en boeken. Autoroute en motorroute Spa langs bezienswaardigheden Spa, Stavelot en omgeving. Deze auto en motorroute brengt je via de vallei van de Vesdre naar het Land van de Bronnen met als centraal punt Spa. Starten doen we in het prachtige dorpje Limbourg, terecht een van de mooiste van Wallonië. Verviers staat ook op het programma met een wandeling langs de vele fonteinen. Via Banneux en Theux, met de kasteelruïne van Franchimont kom je in Spa. Dit kuuroord heeft heel wat prachtige gebouwen en veel hoef je daarvoor niet te wandelen.
Bertrix toerisme belgische Ardennen Home.
Duathlon et triathlon Jongeren" 11u: Duathlon: Eén afstand: 400m lopen / 25km, MTB / 400m lopen 13u30 Triathlon: vertrek één voor één 6-7 jaar: 25m zwemmen / 800m MTB / 250m lopen 8-9 jaar: 50m zwemmen / 1500m MTB / 500m lopen 10-11 jaar: 100m zwemmen / 3000m MTB / 1000m lopen 12 jaar en ouder: 100m zwemmen / 3000m MTB / 1000m lopen Duathlon en triathlon combineren is mogelijk Parcours volledig beveiligd en afgesloten voor alle verkeer met de mogelijkheid om de kinderen meerdere keren te zien passeren.
Ardennen bezienswaardigheden top 10.
Het gebied kent zowel culturele als sportieve mogelijkheden voor toeristen. Kortom voor een ieder is er wel wat te vinden in de Ardennen. Het is vooral een bestemming voor de actieve vakantieganger. Hieronder vindt u een selectie van de meest bezochte trekpleisters in de Ardennen.
Onthaal Redu, Het Boekendorp.
De eerste boekenmarkt die ooit in de Ardennen werd georganiseerd kan van start gaan. Het Boekendorp Redu was geboren. Dit alles speelde zich af dertig jaar geleden. Vandaag vind je in Redu meer dan 30 handelszaken waarvan 15 boekenwinkels. Als je van boeken houdt kom je hier zeker aan je trekken: de verschillende boekenwinkels bieden je samen honderden meters rekken aan. Je vindt er dan ook een overvloed aan boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Niet te verwonderen dat Redu ieder jaar meer dan 200.000 bezoekers verwelkomt uit de hele wereld. Wat te doen in Redu?

Contacteer ons