Resultaten voor gites ardennen

 
gites ardennen
 
Vakantiehuis Gite dans le Bois, Spa. Reserveer snel uw vakantiehuis in Ardennen.
7 slaapkamers, 24 personen. Gelegen in Spa in Ardennen België. Vakantiehuis le Gite dans le Bois ligt midden in het bos te voet op maar 800 m van het centrum van Spa. Met de auto is het maar 1800 m naar de bekende Place Verte en het Casino.
Ardennes Lejoly Gîtes Welkom Bienvenue Wilkommen.
Gite en Ardennes België Vielsalm Booking.com.
Logement grand, bien équipé. Un gite en pleine campagne super équipe proche de tout ski Center parcs dans le gite tout est pensée pour tous adultes et enfant en plus d une propriétaire chaleureuse et aux petits soins n hésitez.
Gîtes moulin d'en' bas saint hubert home.
In de straat zijn enkele grootwarenhuizen om inkopen te doen. Er zijn wandelkaarten aanwezig. Al het materiaal was zeer netjes en verzorgd. Een aanrader van familie en vrienden! Moulindenbas.be Route de Poix 102/2 6870 Saint-Hubert Josette.protin@skynet.be 32-475.70.40.84. Moulin d'en' Bas Gîtes ruraux.
Vakantie Belgie Gîtes in de Ardennen van Belgie Vakantie in Maffe.
Onder de rook van het schilderachtige en toeristische stadje Durbuy, het" kleinste stadje ter wereld, ligt het Ardeense dorpje Maffe. Van een imposante, oude boerenhoeve uit 1866, die nog steeds die sfeer en de rust van vroegere tijden uitademt, werd een gedeelte omgetoverd in 3 sfeervolle moderne gîtes.
Naar de Ardennen 20 personen.
Onderstaande accommodaties bieden plaats voor minimaal 20 personen, heeft u de koffers al gepakt? U kunt gezellig met een hele grote groep naar de Belgische Ardennen. Wij bieden u namelijk volop fraaie vakantiehuizen aan in de Ardennen voor 20 personen en meer.
Echte gites in de Belgische Ardennen.
Vakantiehuis in de Ardennen voor 12 personen. Gelegen in Tavigny, Belgische Ardennen. Haut de Badrival, de tuin is gedeeld met de andere gites. 8/12 personen, 4 slaapkamers met eigen sanitair. ook te huur voor 48 personen, combinatie met andere gites.
Gîtes Champagne Ardenne huren Gîtes-frankrijk.be.
Wandelaars verkiezen vaak een verblijf in de noordelijke, beboste streek rond de Ardennen, ook wel de Franse Ardennen genoemd. Bekende plaatsen in de Champagnestreek zijn Reims, Châlons-en-Champagne en Troyes. De regio Champagne-Ardenne bestaat uit Ardennes, Aube, La Marne en Haute-Marne.
La Ferme Croquette Gite en Famille à la porte des Ardennes.
Woning de" Oude School" ligt op de verdieping van de westvleugel van de boerderij, waar ooit het eerste dorpsschooltje zat. Gîte 12 personen het Kasteel. Dit vakantiehuis van 12 personen bevindt zich in de oostvleugel en was vroeger het hoofdgebouw van de boerderij.

Contacteer ons