Op zoek naar gastronomisch weekend ardennen?

 
gastronomisch weekend ardennen
 
Gastronomisch sterrenrestaurant Hotel belgische Ardennen Moulin Hideux.
De lokale bevolking sprak toen over ly" deux molins, een naam die geleidelijk veranderde in moulin" hideux. In 1945 rest er nog maar een molen, die geen dienst meer doet. De natuur van haar kant is blijven schitteren. Gastronomisch sterrenrestaurant hotel.
Hostellerie Lou Pahou Zuidstraat Ronse: hotel, restaurant, gastronomische weekends, familiefeesten, zakendiners, weekend arrangementen, in de Vlaamse Ardennen.
1 Overnachting ontbijt. Lang gastronomisch weekend / midweek Long Weekend. Prijs per persoon 23000, prijzen 2017. op basis van 2 persoonskamer. 1 Gastronomisch menu All Inn 4 gangen. 1 Seizoensmenu All Inn 3 gangen. 2 Overnachtingen ontbijt. Gastronomisch weekend / midweek Weekend.
Ardennen Hotel BB Chambre d'Hotes' in Barvaux bij Durbuy.
Pays d'Ourthe' Aisne. Barvaux is een gezellig dorpje in het midden van de Belgische Ardennen en hoort bij de gemeente Durbuy. Barvaux strekt zich uit in een brede vallei aan de buitenkant van een curve gevormd door een rotsachtige heuvel tussen Bomal en Durbuy. Het is een geanimeerd toeristisch centrum met talrijke winkels, theater en met talrijke ontspanning mogelijkheden voor buitensporters maar ook voor de families met kinderen. In een oase van groen en rust, vlakbij de Ourthe en op wandelafstand van stadje Barvaux ligt dit aangename familiehotel. Zowel tijdens een verlofperiode als een gastronomisch weekend, hier geniet U altijd van een ontspannende vakantie.De luxe kamers bieden een prachtig uitzicht.
Tien uitstekende wildrestaurants Restaurant Culinair Knack Weekend.
Het gastronomisch instituut heeft zijn onderkomen in een voormalige Minerva-garage. De Frans-Belgische keuken wordt in al haar glorie opgediend, met versnijdingen in de eetzaal. Fazant fine champagne, hazenrug in pepersaus: Minerva eert de klassiekers maar is alles behalve vergane glorie.
Goedkope last minute vakanties Ardennen.
Boek nu last minute een vakantiehuis of promotie voor een ontspannend weekendje weg. Kies voor een last minute of promotie in de Ardennen en ontsnap een weekendje aan alle drukte. Kom tot rust in de Semoisvallei, ontdek de verrassende Oostkantons of verken de prachtige regio rond Namen.
Ardennen hotel gastronomisch weekend Bouillon Corbion Hotel des Ardennes.
In de Ardennen viert u uw vakantie in familieverband! Onze formules en diensten worden aangepast aan uw ritme en dat van uw kinderen en kleinkinderen! Een gewaardeerd gastronomisch restaurant. U kunt de gastronomische keuken, met zijn geslaagde en bezielde smaken, proeven in een chique en ontspannen sfeer.
Belgische ardennen: Vakantie met ontelbaar veel mogelijkheden.
Bovendien kunt u, naargelang van uw smaak en voorkeuren, opteren voor een wellness weekend in een huisje met privé jacuzzi, een romantisch weekend met uw partner, of een gastronomisch weekend in de Ardennen. De Ardennen zijn bezaaid met restaurants van grote chef-koks, zoals Les" pieds dans le plat, La" table de Maxime, Le" moulin Hideux, Le" cor de Chasse, Le" sanglier des Ardennes, etc.
Le Moulin de Daverdisse Site Officiel. Welin. Hôtel. Restaurant. Wellness. Meeting.
Auberge du Notaire.
Dit culinaire mini-hotel in het groene hart van de Ardennen was vroeger een notarishuis. Wij, Mart en Monique, verbouwden dit historische pand in het centrum van Vielsalm tot een kleinschalig gastronomisch hotel met negen gastenkamers voor een gastronomisch weekend in de Ardennen.

Contacteer ons