Zoeken naar activiteiten ardennen

 
activiteiten ardennen
 
Agenda Agenda van de activiteiten.
MARCHE-EN-FAMENNE: Cest Bon, cest Wallon: zaterdag 18/5: 11u-19u en zondag 19 mei: 10u-18u online inschrijving 2 /pp ter plaatse 4 /pp tot 12jgratis honden niet toegelaten enkel cash betalingen bij standhouders. DOCHAMPS: Chlorophylle-feest: Clown, goochelaar, grimeur, jongleur, karikaturist, verteller, zanger, accordeonist, hoornblazer en gitarist er staan je heel wat activiteiten te wachten zoals kinderanimatie, Waals theater met Luikse marionetten, verhalen en legendes uit de Ardennen, wetenschappelijke animaties, accordeonist.
Survival Ardennen Camping Spa d'Or.'
Wanneer je op zoek bent naar een survival weekend in de Ardennen biedt Camping Spa d'Or' de ideale oplossing. Op en rondom het park zijn genoeg outdoor activiteiten te beleven voor een actief weekend in de Ardennen. De mogelijkheden voor outdoor activiteiten in de Ardennen op een rijtje.:
Activiteiten in de ardennen Durbuy.
Boswandelingen in de Ardennen. Trek je wandelschoenen aan om het land van Durbuy te ontdekken. Veel wandelroutes zijn bewegwijzerd, maar je kan ook zelf op ontdekking gaan. Een flinke boswandeling of kuieren langs de Ourthe, in Durbuy vindt elke wandelaar een wandeling naar zijn zin.
Buitengewone activiteiten en locaties in Wallonië.
Met een van deze eigenzinnige bezoeken en activiteiten van Buitengewoon Wallonië ben je daarvan verzekerd. Slenter over magische paden om de omgeving van de Ardennen goed in je op te nemen. Verrijk jezelf met kennis in een informatief maar vooral leuk themapark.
Activiteiten Restaurant en hotel in Butgenbach Eifel-Ardennen Oost-België.
Andere bezienswaardigheden en kleine, maar interessante musea zijn ook vlot bereikbaar vanuit Nidrum.: Leisteenmijn in Recht. Biermuseum in Rodt. Malmundarium in Malmedy. Ardennen Cultur Boulevard Krippana, Figura, Tecnica, Mineralis in Losheim. Baugnez 44 in Malmedy. Burcht en pottenbakkersmuseum in Raeren.
Stoumont in de Belgische Ardennen een bezoekje waard.
Stoumont bevat verschillende deelgemeenten, waaronder Rahier, Lorcé, Chevron, La Gleize, Cheneux en Moulin du Ruy. Een prima omgeving om een vakantie door te brengen in de Ardennen. Activiteiten en bezienswaardigheden in Stoumont. Bij een bezoek aan Stoumont kan je enkele activiteiten doen en bezienswaardigheden zien.
Outdoor activiteiten Ardennen Online boeken bij Spa Adventure.
0032 0 87 30 77 30. Geef aan in welke periode je je activiteit zou willen doen. Gave outdoor activiteiten in de Ardennen tijdens je vakantie! Speciaal in de schoolvakanties bieden wij een programma aan met de mogelijkheid om vanaf 1 persoon deel te nemen aan activiteiten.
Agenda van de riviergerelateerde activiteiten in Hotton, Ardennen. Riveo, programma.
A A A. U vindt de happening van het jaar hieronder. U kunt ze reserveren in slechts enkele muisklikken! Vindt u uw geluk niet? Ga op de pagina Natuur Vissen om ons activiteiten voor groepen of voor individueel te vinden.
Activiteiten Outdoorschool.
Ik werk hard en heb een druk gezinsleven, maar bij Outdoorschool kom ik regelmatig om opnieuw te aarden. Ik volgde meerdere cursussen en heb via hen enkele mooie tochten mogen beleven in Ardennen, Vogezen en Alpen. Mijn jaar is niet geslaagd zonder enkele activiteiten bij Outdoorschool.

Contacteer ons