Zoeken naar activiteiten ardennen

 
activiteiten ardennen
 
Outdoor activiteiten bij Brandsport in de Belgische ArdennenBrandsport.
Kom een middagje mountainbiken met vrienden, maak samen met je kinderen een actieve wandeltocht door de grotten of duik een kajak in en verken de prachtige omgeving van de Ardennen vanaf het water. Stuk voor stuk sportieve activiteiten in de Ardennen!
Activiteiten in de Ardennen.
Activiteiten in de Ardennen. In de Ardennen valt steeds wat te beleven! Avontuur en sport. Blijf steeds op de hoogte. Wil je graag af en toe van ons een mailtje ontvangen met aanbiedingen en last-minutes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
De Roma.
voormiddag di vr.: namiddag ma t/m vr.: 45 min vooraf aan de zaalkassa bij niet-uitverkochte activiteiten. BIJ DE VRIENDEN. Neem ook eens een kijkje op de site van Rataplan. Facebook Instagram Twitter. Meld je aan voor de nieuwsflash via deze link.
Pladutse 3: Teambuilding activiteiten Vlaamse Ardennen.
Op zoek naar de geschikte teambuilding activiteit voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep? Pladutse 3 werkt graag de gedroomde formule voor uw groep uit! Het nuttige aan het aangename koppelen en voordien een bedrijfsmeeting houden of na de activiteit de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd en/of feest?
Camping le Confluent Camping in de Belgische Ardennen.
In de Belgische Ardennen, op een half uurtje rijden van Maastricht, in het dorpje Comblain-au-Pont, op het punt waar de rivieren de Ourthe en de Amblève samenstromen, ligt Camping le Confluent aan de oevers. Een heerlijke vakantiebestemming die bruist van de activiteiten en voor ieder wat wils biedt.
De leukste teambuilding activiteiten Ardennen.
WegmetdeBaas België heeft een groot aanbod van teambuilding activiteiten in Ardennen. Tijdens de teambuilding activiteiten in Ardennen ontstaat de mogelijkheid om een hechter team op te bouwen. Vaak leert u tijdens deze teambuilding activiteiten in Ardennen uw collega's' nog beter kennen.
Activiteiten WBE Vlaamse Ardennen.
Doelstellingen op termijn. WBE Vlaamse Ardennen. Binnen de WBE Vlaamse Ardennen hebben we volgende activiteiten.: Zaterdag en zondag 4-5 augustus Clayshooting Horebeke. Clayshooting Koekoekstraat Oefenstand, Trapstand, Jachtparkoer. Vrijdag 7 september Jachtoptiek. Info avond Jachtoptiek in taverne Den Donk Donkvvijvers, Oudernaarde door Optiek Van Ommeslaeghe.
Outdoor activiteiten Outlive Experience Outlive Experience.
We dalen af in een van de vele grotten die je in de Ardennen kunt vinden. Plaats in lijst Meer informatie. Op hoge snelheid vliegen we vanaf de top van de berg naar de grond. Plaats in lijst Meer informatie. denk er om, dit vlot moet drijven en het gewicht dragen van de groep. Plaats in lijst Meer informatie. Lawine Pieper Game. Vindt het slachtoffer terug voor dat deze verandert is in een ijsblokje. Plaats in lijst Meer informatie. Activiteiten zijn ook te combineren voor een schoolreis of schoolkamp.
Activiteiten met de kinderen BUITEN Vakantie in de Ardennen.
Activiteiten met de kinderen BUITEN. Advies nodig voor een uitstapje in de Belgische Ardennen? De Ardennen zijn één grote speeltuin voor uw kinderen! De bossen, grasvelden en rivieren zijn hun nieuwe speelterritorium en dé plek om hun creativiteit te botvieren.

Contacteer ons